Over Pablo

Van inpakpiet tot superster

Piet Pablo was tot 2011 een van de Sint zijn trouwste pieten op de inpakafdeling. Hij deed zijn werk daar uitstekend en al zijn mede-pieten waren dol op hem. Piet Pablo luisterde naar stoere muziek op zijn koptelefoon en was de hele dag aan het zingen over hoe geweldig de Sint is. Kortom, hij maakte er een feestje van. Om die reden kreeg Piet Pablo al snel de naam Party Piet Pablo. In 2011 besloten Party Piet Pablo en Sinterklaas een single uit te brengen. Omdat ‘Gangnam Style’ van SPY een enorme hit was, besloten ze daar een pietenversie van te maken. Dit werd de giga-hit ‘Zwarte Pieten Stijl’. Met meer dan 30 miljoen views voor zijn clip is dit de grootste Sinterklaashit ooit in Nederland en Vlaanderen.

Sinterklaas was zo trots op Party Piet Pablo, dat hij de jaren erna ook met hits mocht komen. En hits werden het. ‘De Pieten Sinterklaas Move’ (2013), ‘De Pieten Vibe’ en ‘Pietenliefde’ (2014), ‘De Sint Shake’ en ‘De Pieten Drop’ samen met Danspiet (2015), ‘De Sinterklaas en Pieten Jump’ en ‘Pietenhart’ (2016) werden enorme hits. In 2015 was Party Piet Pablo zelfs te zien in de nieuwste bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas en stond hij 6x in Ahoy Rotterdam!

Door de vele vraag naar shows van Party Piet Pablo hebben de superster en Sinterklaas samen besloten grote shows te gaan geven, onder de naam De Mega Sint Show! “Het wordt een show vol avontuur, grote hits en helemaal losgaan”, aldus Pablo. “Ik hoop dat alle kinderen naar de shows in Nederland komen. Het wordt een groot feest, dus bestel snel je tickets en kom ook!”

De Mega Sint Show staat in Theater Myllesweerd in Enschede, Eindhoven, Zwolle, Heist-op-den-Berg (België), Hilversum, Mill en Rotterdam. Tickets zijn al vanaf 15,00 verkrijgbaar! Ga voor meer informatie naar www.megasintshow.nl of kom naar Het Mega Sint Spektakel op 25 & 26 november in De Julianatoren in Apeldoorn!

 

Bekijk hier Pablo’s grote hit, De Pieten Sinterklaas Move:

 

Bekijk hier Pablo’s eerste hit, Zwarte Pieten Stijl:

 

Hier zie je Party Piet Pablo’s laatste hit, De Sint Shake:

 

Hier zie je het duet met Love Piet, Pietenliefde:

 

Samen met Danspiet uit De Club van Sinterklaas kwam Pablo met De Pietendrop:

 

Heb jij ‘m al gezien, de Sinterklaashit uit 2014? Dit is De Pieten Vibe:

Naar boven